CAMPIONAT DE FIFA 08 CU FISIERUL DIN 2012


  Bancuri Tigani

  Distribuiţi
  avatar
  cezar

  Mesaje : 207
  Data de inscriere : 06/02/2009

  Bancuri Tigani

  Mesaj  cezar la data de Dum Iul 25, 2010 2:05 am

  un roman si cu un american si un tigan merg cu trenul.arunca americanul o portocala pe geam si in-treba tiganul: de ce ai aruncatn portocala?avem multe in tara noastra!aruncatiganul o banana pe geam si intreba americanul:de ce ai aruncat banana?avem multe in tara noastra.si arunca romanul tiganul pe geam si intreaba americanul:de ce ai aruncat tiganul pe geam?avem multi in tara noastra!


  UN ROMAN UN ENGLEZ SI UN TIGAN SUNT INGRIJITORI DE PORCI.EI SE DUC SA FACA CURAT LA PORC. INTRA ROMANUL SI ZICE :
  - PU CE PUTE PORCU PU CE PUTE PORCU!
  INTRA ENGLEZU SI ZICE:
  - PU CE PUTE PORCU PU CE PUTE PORCU!
  INTRA TIGANU SI ZICE PORCU :
  - PU CE PUTE TIGANU PU CE PUTE TIGANU!
  merge o tiganca la doctor.acesta ii zice
  mai spalate ji u in vagin
  tziganca:daca nu am vagin......pot in lighean?.....Smile)Smile)Smile)
  era un tigan ,un german,un frabcez,si un roman in avion.
  tiganu era beat.La un momendat avinul nu mai avea combustybil si francezul zice (pentru tara si popor eu marunc din avion)si cade intrun tepus.germanul tot la fel el cade in sarma gimpata .romanul de asemenea si el ca ceilalty si cade intr-o furca infipta cu tepi in sus .venea randul tyganului si zise pentru tara si popr eu ma pisi in rezervo sa moara familia mea


  Un tigan se rataceste in jungla si il prinde un trib de negri. Acestia ii da doua optiuni ca sa scape; moartea sau taca-taca.Sta tiganu se gandeste si spune taca-taca.Ii dau astia taca-taca si pleaca. Se intilneste cu alt trib si astia la fel moartea sau taca-taca.Se mai gandeste tiganu si spune tot taca-taca. Il f..e si astia si pleaca tiganu. Mai merge putin si se intilneste cu al treilea trib care il intreaba la fel moartea sau taca-taca, la care tiganu raspunde suparat mai bine moartea decat taca-taca. Cei din trib se consulta intre ei si-i spune tiganului; pana fierbe apa it-i dam taca-taca.

  CINEVA SUNA LA USA,IAR TIGANUL DESCHIDE CU FRICA.IN FATA LUI ERA MOARTEA
  -PTIU,FIR-AI A DRACULUI,CE M-AI SPERIAT!!!!!AM CREZUT CA E POLITIA......
  Era un concurs cine-si baga un obiect cat mai mare in cur. la concurs participa o;tiganca,o romanca,si o unguroaica .vine romanca cu o nuca,o vezi no mai vezi.....unguroaica cu un pepene il vezi,nul mai vezi........tiganca vine cu un scaun si zice il vezi nul mai vezi,,,,.

  Doi tigani merg sa se spanzure pe o creanga care dedesupt era un lac,se leaga unul si cade in apa si zice cel laltu pe mine leagama bine ca nu stiu sa inot

  un tigan se imbraca fiul sau il vede shi il intreaba;
  tataie da unde te duci?
  ma duc sam-i cumpar o camasha
  daca nu te vede vinzatoarea sam-i cumperi shi mie una !!!!!  Nu Suntem Rasisti

   Acum este: Dum Sept 23, 2018 1:07 am